X
تبلیغات
آموزش شیرینی پزی محمود - طرز تهیه کل شیرینیها

آموزش شیرینی پزی محمود

آموزش رایگان شیرینی پزی . انواع عکس. مطالب آموزشی .و.....

طرز تهیه زولبیا بامیه

با نزدیک شدن به ماه رمضان و فصل زولبیاوبامیه شاید بد نباشه این مطلب را دوباره به روزکنم امیدوارم بپسندید

 

مواد لازم براي شربت :

شكر

2فنجان

 آب

 يك فنجان

گلاب

2 قاشق سوپخوري

زعفران حل شده

يك قاشق مرباخوري

آبليمو

 يك قاشق مربا خوري

طرز تهيه شربت :

آب و شكر را روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را اضافه كرده، سپس آبليمو را مي ريزيم. پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روي شعله بر مي داريم.

زولبيا

مواد لازم:

200 گرم

نشاسته

180 گرم

ماست

20 گرم

آرد

يك قاشق سوپخوري

زعفران حل شده

 يك قاشق چايخوري

روغن جامد

يك دوم قاشق چايخوري

جوش شيرين

يك قاشق سوپخوري

آب يا گلاب

طرز تهيه:

نشاسته و ماست را مخلوط كرده، چند دقيقه اي صبر مي كنيم تا نشاسته در ماست خيس خورده و به راحتي حل شود. سپس آرد را اضافه مي كنيم و با همزن خوب به هم مي زنيم تا مايع زولبيا صاف و يكدست شود. روغن جامد را اضافه كرده و در حين به هم زدن آب يا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مايع اضافه مي كنيم و آن را در قيف مخصوص مي ريزيم. در اين مرحله جوش شيرين را هم اضافه مي كنيم و مايع را خوب به هم زده، در حالي كه روغن روي شعله قرار دارد، زولبيا را توسط قيف در روغن كاملا داغ به صورت دايره هاي بزرگ و كوچك فرم مي دهيم و بلافاصله پس از كمي سرخ شدن آنها را پشت و رو مي كنيم.

زولبياها را در شربت قرار مي دهيم و پس از15- 10 دقيقه آنها را از شربت خارج كرده و در صافي قرار مي دهيم تا شربت اضافه آن خارج شود.

* يادآوري: براي سرخ كردن باميه و زولبيا و گوش فيل از روغن مايع استفاده كنيد، چون روغن جامد باعث سفت شدن آنهاخواهد شد.

باميه

مواد لازم

آرد

200 گرم

آب

300 گرم

تخم مرغ

3عدد

روغن جامد

 يك قاشق سوپخوري

شكر

نيم كيلو

نمك

يك سوم قاشق چايخوري

آب

150 گرم

آبليمو

2 قاشق سوپخوري

گلاب

كمي

طرز تهيه :

آب را جوش آورده، با شعله ملايم آرد را اضافه مي كنيم و مرتب به هم مي زنيم تا خمير تقريباً سفتي به دست آيد. بعد روغن را اضافه كرده و مرتب به هم مي زنيم ( در حدود 3-2 دقيقه )، به طوري كه خمير به صورت يك تكه درآيد. سپس بعد از كمي سرد شدن خمير، تخم مرغ ها را يكي يكي اضافه مي كنيم و خوب خمير را ورز مي دهيم تا خمير نرم و لطيف شود. براي اين كه باميه رنگ زيباتري به خود بگيرد، بهتر است از شربت باميه يك قاشق سوپخوري به خمير باميه اضافه كرده و با خمير مخلوط كنيم. بعد خمير را در قيف با ماسوره كنگره دار متوسط مي ريزيم و سپس در روغن مايع سرخ مي كنيم.

براي سهولت كار بهتر است روغن را كمي داغ كرده، باميه ها را به وسيله دست و يا با قيچي مخصوص آشپزخانه در روغن ريخته، بعد آن را روي حرارت مستقيم قرار دهيم تا باميه ها سرخ شوند. باميه ها را در حين سرخ شدن مرتب به هم مي زنيم تا به هم نچسبند و يك دست سرخ شوند. باميه ها را در همان حال كه داغ مي باشد، به شربت گرم اضافه مي كنيم تا شربت را خوب به خود جذب كنند، در غير اين صورت باميه ها شربت را جذب نخواهند كرد. اگر باميه پس از چند ساعت شربت خود را از دست داد، علت آن رقيق بودن شربت مي باشد.

 

+ نوشته شده در  88/05/12ساعت 6:12 بعد از ظهر  توسط محمود  | 

طرز تهیه پاستیل ژله ای

 

مواد لازم :                                 

پكتين  10 گرم
پودر تارتار  10 گرم
گلوكز مايع  100 گرم
شكر  450 گرم
آب  500 ميلي ليتر
شكر اضافي  12 گرم
اسانس دلخواه و رنگ مجاز  به ميزان لازم


طرز تهيه:

ابتدا پكتين را همراه 450 گرم شكر كاملا مخلوط كرده و همراه آب روي حرارت قرار مي دهيم تا كاملا شكر در آن حل شود.

سپس گلوكز مايع را به مواد روي حرارت مي افزاييم. بعد از چند دقيقه پودر تارتار را در كمي آب سرد حل كرده و به باقي مواد اضافه مي كنيم و اجازه مي دهيم تا مواد به جوش آيد و غليظ شود. براي تعيين غلظت مي توانيم مقداري از مواد را در يك ظرف بريزيم. اگر مواد سريعا بسته شد، يعني غليظ شده است.

در اين مرحله چند قطره اسانس به همراه رنگ دلخواه را مي افزاييم.

سپس در سيني تقريبا گودي كه سطح آن را با شكر نم دار( مخلوط شكر با كمي آب ) پوشانده ايم ، مي ريزيم و با قالب مخصوص آن را قالب مي زنيم.

بعد از اين در فر قرار مي دهيم و دوباره روي سطح پاستيل ها را با شكر نم دار مي پوشانيم.

30 دقيقه صبر مي كنيم تا پاستيل ها آماده شود.

+ نوشته شده در  88/03/08ساعت 9:24 بعد از ظهر  توسط محمود  | 

شیرینی دانمارکی

                          

 

مواد لازم    

آرد قنادی

1کیلو

شیر

500گرم

مایه خمیر

1قاشق غذا خوری

تخم مرغ

5عدد

شکر

200گرم

روغن مایه

500گرم

زعفران آبکرده

1قاشق غذا خوری

وانیل

1قاشق چایخوری

کرم دانمارکی

مقداری

ابتدا یک استکان از شیر را داخل کا سه  ریخته وروی گاز ولرم میکنیم مایه خمیر رابه آن اضافه کرده وداخل شیر حل میکنیم بعد کمی آرد اضافه کرده ومخلوط میکنیم مایه رادرجای گرم میگذاریم تا خوب ور

 بیاید مرحله بعد . شیر. تخم مرغ. شکر. روغن مایه. زعف

 

طرز تهیه

 

ران آبکرده. وانیل راداخل ظرف ریخته خوب مخلوط  میکنیم آردومایه خمیر رابه داخل آن اضافه کرده وخوب بادست ورز میدهیم تابه حالت خمیر نان درآید اگر خمیر شل بود آرد واگر سفت بود شیر به آن اضافه میکنیم خمیر که آماده شد آن را با وردنه  به صورت مسطتیل روی میز باز میکنیم به قطر 2سانتیمتر کرم رابصورت یکواخت روی خمیر میکشیم وخمیررا گرد یا کتابی می پیچیم وبا کاردک به اندازهای کوچک برش میدهیم وداخل دیس می چینیم ودر جای گرم قرار می دهیم تا خمیر خوب ور بیاید وبعد بادرجه 250 داخل فر میگذاریم حدود 15 دقیقه زمان برای پختن لازم است . بعد از خنک شدن با قلم مو مقداری شربت گرم به روی شیرینی میزنیم .

 

البته طرز تهیه شیرینی دانمارکی به دو صورت میباشد که من یکی از آن را آموزش دادم

 

+ نوشته شده در  87/12/08ساعت 7:8 بعد از ظهر  توسط محمود  | 

طرز تهیه نان خامه ای

                                    طرز تهیه نان خامه ای                                      

مواد لازم

آب

1کیلو

آرد

500گرم

روغن مایه

250گرم

تخم مرغ

600گرم

 

طرز تهیه

 

ابتدا آب را داخل ظرف فلزی ریخته وروی گاز می گذاریم تاجوش بیاید روغن مایه را اضا فه میکنیم وقتی که آب جوش آمد آرد را ریخته و بهم میزنیم حدود 5 دقیقه بعد از پخته شدن. خمیر را داخل ظرف دیگری ریخته صبر میکنیم تاخمیر کمی ولرم شود حالا تخم مرغ را کم کم اضافه کرده ومخلوط میکنیم تا خمیر ما به حالت کش دار درآید خمیر را داخل قیف ریخته توی دیس بافاصله از هم میزنیم وداخل فر بادرجه 250 میگذاریم حدود 15 الی 20 دقیقه زمان نیاز است که خامه ای ما پخته وبصورت طلای درآید بعد از خنک شدن. خامه را داخل قیف ریخته وخامه را داخل نون خامه ای  بصورت تزریق پر میکنیم.

+ نوشته شده در  87/12/01ساعت 7:15 بعد از ظهر  توسط محمود  | 

طرز تهیه شیرینی لطیفه

طرز تهیه شیرینی لطیفه

                          باعرض سلام میخواهم طرز تهیه شیرینی لطیفه راآموزش بدهم

 

مواد لازم

 

تخم مرغ

15عدد

شکر

350گرم

آرد قنادی

500گرم

وانیل {اسانس}

به مقدار لازم

پودرشکر

2کیلو

 

طرز تهیه

ابتد سفیده وزرده تخم مرغ را از هم جدا میکنیم سفیده تخم مرغ راباهمزن بادور تند میزنیم تاموقعیکه سفید سفت به حالت برف درآید . شکر بعد وانیلاسانس زرده تخم مرغ  را اضافه 

کرده تا جای مخلوط میکنیم که خمیر یک دست شود درآخر به آرامی  آرد راداخل خمیر الک میکنیم وهمزمان

مخلوط میکنیم توجه داشته باشید آرد رانباید زیاد هم بزنیم. خمیر را داخل قیف ریخته  وروی کاغذ با فاصله از

هم میزنیم  وکاغذ را بر میگردانیم روی پودر شکر ومجددا کاغذ را بر میگردانیم داخل دیس این کاربرای اینست

روی لطیفه براق شود دیس راداخل فر بادرجه  270میگزاریم7دقیقه زمان لازم است تا شیرینی ما آماده شود

بعد از خنک شدن  باخامه آنها رابهم میچسبانیم  واستفاده مینمائیم.

+ نوشته شده در  87/11/01ساعت 10:45 بعد از ظهر  توسط محمود  | 

طرز تهیه شیرینی کیک یزدی

 

                                طرز تهیه شیرینی کیک یزدی

مواد لازم

تخم مرغ

10عدد

شکر

700گرم

روغن مایه

700گرم

آرد قنادی

1کیلو

ماست

500گرم

بیکینگ پودر.نمکمیوه.

1قاشق چایخوری هرکدام

وانیل .اسانس

مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا شکر وتخم مرغ داخل کاسه یا داخل همزن ریخته میزنیم تا سفید شود روغن مایه. ماست. بیکینگ پودر.نمکمیوه. وانیل .اسانس رااضافه میکنیم آرد را نیز اضافه کرده مخلوط میکنیم . قالبها را کاغذ می اندازیم خمیر را با قیف داخل قالب می ریزیم وروی آن را به سلیقه خود کنجد. پسته. خلال بادام تزئین میکنیم وبادرجه 250داخل فر میگذاریم 15دقیقه حدودا زمان میبرد تا کیک ما آماده شود

+ نوشته شده در  87/10/05ساعت 10:3 بعد از ظهر  توسط محمود  | 

طرزتهیه شیرینی نارگیلی

                                                           

 

 

مواد لازم

پودر نارگیل

100 گرم

پودر شکر

200 گرم

سفیده تخم مرغ

100 گرم

آبلیمو

1 قاشق مرباخور

روغن مایه

50 گرم

طرز تهیه


      ابتداشکر وسفیده را مخلوط می کنیم روی حرارت کم هم میزنم تاجای که تمام دانهای شکر حل شود وموادباید گرم شود حدود 80 درجه . بعد آبلیمو. پودر نارگیل. روغن به آن اضافه کرده وهم میزنیم بعدازخنک شدن مایه آن را داخل قیف ریخته ودردیس فلزی که کف آن چرب شده میزنیم ودرداخل فر بادرجه 220 ف میگزاریم حدود 10-15 دقیقه طول میکشد تاشیرینی آماده شود.   

 

  

+ نوشته شده در  87/09/07ساعت 6:13 بعد از ظهر  توسط محمود  | 

طرز تهیه نان سوخاری

مواد لازم    

 

 

آرد قنادی

1کیلو

شیر

500گرم

مایه خمیر

1قاشق غذا خوری

تخم مرغ

5عدد

شکر

200گرم

روغن مایه

500گرم

زعفران آبکرده

1قاشق غذا خوری

وانیل

1قاشق چایخوری

پودرهل

1قاشق چایخوری

طرز تهیه

 

ابتدا یک استکان از شیر را داخل کا سه  ریخته وروی گاز ولرم میکنیم مایه خمیر رابه آن اضافه کرده وداخل شیر حل میکنیم بعد کمی آرد اضافه کرده ومخلوط میکنیم مایه رادرجای گرم میگذاریم تا خوب ور

 بیاید مرحله بعد . شیر. تخم مرغ. شکر. روغن مایه. زعفران آبکرده. وانیل راداخل ظرف ریخته خوب مخلوط  میکنیم آردومایه خمیر رابه داخل آن اضافه کرده وخوب بادست ورز میدهیم تابه حالت خمیر نان درآید اگر خمیر شل بود آرد واگر سفت بود شیر به آن اضافه میکنیم خمیر که آماده شد آن را به صورت لوله ای داخل دیس بافاصله از هم قرار می دهیم ودر جای گرمی به مدت دو الی سه ساعت میگذاریم تا خوب خمیر ور بیاید مقداری تخم مرغ باقلمو روی خمیر میزنیم وداخل فر بادر جه ۲۰۰قرار میدهیم بعد از پخت آن را برش داده وبصورت خوابیده داخل دیس گذاشته ومجددا درون فر قرار میدهیم تاخوب برشته شود .

 

 

+ نوشته شده در  87/08/19ساعت 6:55 بعد از ظهر  توسط محمود  | 

شیرینی کشمشی

شیرینی کشمشی

مواد اوليه :
آرد............ .....................300 گرم
پودر شکر... .....................350 گرم
روغن جامد.. ....................200 گرم
روغن مایع.. ..................... 2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ .... .................... 3 عدد
کشمش ریز پلویی............. 100 گرم
وانیل............................. نصف قاشق چایخوری

دستور پخت :
روغن جامد و پودر شکررا با میکثر می زنیم تا کاملا سفید شود تخم مرغها را دانه به دانه اضافه می کنیم با هر بار اضافه کردن یک تخم مرغ مجددا با میکثر مخلوط می کنیمسپس روغن مایع را اضافه می کنیم و بعد کشمش و وانیل . و در آخر هم آرد را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا خمیر کش پیدا کند.
دیس را چرب کرده و خمیر را داخل قیف با ماسوره ساده ریخته و با فاصله رو دیس می ریزم .
درجه فر 190 درجه سانتیگراد
مدت پخت 15 دقیقه
* اگر از فرهای خانگی استفاده می کنید مدت پخت کم یا زیاد می شود بنابراین مراقب شیرینی داخل فر باشید . باید درجه فر به دمای 190 برسد و سپس شیرینی را داخل فر بگذارید.

                 

 

+ نوشته شده در  87/07/21ساعت 6:57 بعد از ظهر  توسط محمود  | 

طرزتهیه شيريني گردويي

 

شيريني گردويي

 

مواد لازم:

250 گرم

گردوي چرخ كرده

6-5 عدد

سفيده تخم مرغ

400 گرم

شكر
نصف قاشق چايخوري جوهرليمو
يك سوم قاشق چايخوري وانيل

يك سوم فنجان

آرد گندم يا آرد برنج يا آرد ذرت

100 گرم

بيسكويت پودر شده

طرز تهيه:

در ظرف گودي سفيده تخم مرغ ها، شكر، پودر بيسكويت و آرد برنج يا آرد ذرت را مخلوط كرده و اين مايع را 3 تا 4 بار از چرخ گوشت رد مي كنيم تا مايع شيريني كشدار شود. بعد آن را در قابلمه ريخته، روي حرارت ملايم اجاق قرار مي دهيم و مرتب به هم مي زنيم تا مايع داغ شود. جوهرليمو را در يك قاشق سوپخوري آب جوش حل كرده، به مايع شيريني اضافه مي كنيم . ظرف را از روي حرارت برمي داريم و كمي سفيده تخم مرغ روي آن مي ريزيم تا سطح آن خشك نشود و مايع خنك شود.

بعد وانيل را به آن اضافه مي كنيم و آن را به هم مي زنيم. در كف سيني فركاغذ روغني قرار مي دهيم و مايع شيريني را در قيف با ماسوره ساده مي ريزيم و با كمي فاصله روي كاغذ مي ريزيم و در فر ملايم ،250 درجه قرار مي دهيم تا به مدت 15-20 دقيقه بپزد.

چند نكته ضروري:

1- پخت اين شيريني نياز به تجربه و دقت كافي دارد.

2- وقتي مايع را چرخ مي كنيد، اگر خمير سفت بود، مي توانيد يك تا 2 عدد سفيده به آن اضافه كنيد تا خمير شيريني شل شود.

3- سعي كنيد در مرحله اول 3 تا 4 عدد شيريني را در فر بپزيد، اگر شيريني بيش از اندازه پهن شد، مقدار شيريني آن زياد بوده است. بنابراين مقداري آرد برنج يا ذرت اضافه كنيد و يا اگر شيريني به كاغذ چسبيد، شيريني آن كم بوده و خمير كمي شل مي باشد.

+ نوشته شده در  87/06/06ساعت 6:50 بعد از ظهر  توسط محمود  | 

طرز تهیه باقلوا

طرز تهیه باقلوا

                                               

    

تهیه این شیرینی سنتی یزد، کمی مشکل است. ولی مطمئناً اگر آنرا در منزل تهیه کنید از طعم آن بیشتر لذت خواهید برد.

برای تهیه باقلوا باید خمیری مشابه خمیر نان تهیه کنید که لواش باقلوا گفته می شود و یک مایه محتوی پودر پسته که در میان باقلوا قرار می گیرد و یک شربت که برای شیرین کردن ، روی آن داده می شود.

بقیه در ادامه مطلب


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  87/04/12ساعت 9:34 بعد از ظهر  توسط محمود  | 

امروز برایتان درست کردن کیک را آموزش خواهم داد

        {    امروز برایتان درست کردن  کیک را آموزش خواهم داد}

 

برای اینکار ابتدا نون کیک اسفنجی لازم داریم که طرز تهیه آنرا آموزش دادم http://sherini.blogfa.com/post-22.aspx

کیک راازقسمت عرض آن به  دو لایه تقسیم کرده وروی یکی از آن خامه ومقدار گردو وموز مخلوط بکشید

لایه دیگر را به روی آن جفت کنید وکمی شربت که تشکیل شده از آب .شکر. واسانس به روی آن باقلمو بزنید روی کیک خامه ریخته وبا کاردک صافی  همه جای کیک را  یکنواخت خامه بکشید بعد با خامه رنگی و میوه وژله شکلات روی کیک را تزئین کنید  . من چند نمونه برای شما  از این کیکها  میگذارم 

Click for Full Size View

برای دیدن بقیه عکسها اینجا کلیک کنید  

 


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  87/03/20ساعت 5:42 بعد از ظهر  توسط محمود  | 

طرزتهیه شیرینی میکادو { میشگا

   طرزتهیه شیرینی میکادو { میشگا}

                                                

                   

                                                                                    

مواد لازم:
شکلات=200 گرم
پودر کاکائو=2 قاشق سوپخوری
شیر=4 قاشق سوپخوری
کره=150 گرم                                                                         
وانیل=4/1 قاشق چایخوری
پودر شکر=3/1 پیمانه پر
پودر بادام=1 پیمانه
پودر بسکویت=1 پیمانه پر
نان میکادو=4 ورق


طرز تهیه:

1. شکلات، کاکائو و شیر را با هم مخلوط کنید و روی بخار آب جوش قرار داده تا ذوب شود. بعد بگذارید تا کمی خنک شود.
2. کره، پودر شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا مایه صاف و یکدست و روشن شود. آنگاه مخلوط مخلوط شکلات ذوب شده را به آن بیفزایید و پس از مخلوط شدن،پودر بادام و پودر بسکویت را اضافه و مخلوط کنید.
3. کمی از مواد بدست آمده را روی نان میکادو بمالید و یک نان دیگر روی ان بگذارید و این کار را تکرار کنید و با دست روی نانها را کمی فشار دهید و در یخچال قرار دهید.
4. بعد از حدود یک ساعت، میکادو را برش بزنید.


+ نوشته شده در  87/03/07ساعت 9:37 بعد از ظهر  توسط محمود  | 

طرزتهیه فالوده

مواد لازم:
آب= نیم لیتر
شکر= یک و نیم پیمانه
گلاب =یک چهارم پیمانه
(رشته برنجی های چینی( قابل ذکر اینکه این رشته ها در تمام سوپر مارکت ها یافت میشه


طرزتهيه
آب و شکر و گلاب را با هم مخلوط می کنیم تا شکر کاملا حل بشه و محلول تقریبا حالت اشباع پیدا می کنه و کمی کشدار میشه. اگر می خواهید مثل من ظرف را در فریزر بگذارید بهتره از یک ظرف فلزی برای این کار استفاده کنید تا زودتر نتیجه بگیرید. صد البته میشه با دستگاه بستنی ساز هم این کار را کرد ولی من خودم این طریق را ترجیح می دهم.



رشته های چینی را توی آب جوش می ریزیم و به مدت ۱۰ دقیقه تا یک ربع روی حرارت ملایم می پزیم. وقتی رشته ها کاملا نرم شد و کمی هم لعاب دار آنها را داخل آبکش ریخته و آب سرد زیاد روش می ریزیم و میگذاریم تا آب اضافی اش برود.
بعد از حدود ۲-۳ ساعت ظرف را از داخل فریزر در میاریم و با قاشق بهم می زنیم و رشته های چینی را داخلش ریخته و خیلی آروم طوری که رشته ها از هم نپاشه شروع به هم زدن می کنیم.
فالوده شما حاضر است.
اگر رشته ها را زود از روی آتش بردارید ممکن است در آخر کار که رشته ها را توی یخ می ریزید اون حالت سفتی که برای فالوده لازمه را نداشته باشه. پس حتما بگذارید خوب بپزه.


+ نوشته شده در  87/03/01ساعت 6:14 بعد از ظهر  توسط محمود  | 

طرزتهيه شیرینی پفکی گردوئی

 


 

شيريني گردويي پفکي


مواد لازم:

زرده  تخم‌مرغ 4 عدد
مغز گردوي خرد شده 5/1 پيمانه
آرد  2 قاشق غذاخوري
پودر قند يک سوم پيمانه
وانيل يک چهارم قاشق چاي‌خوري
خلال يا پودر پسته  به ميزان لازم

 
 

  
 


طرزتهيه

فر را با حرارت 350 درجه فارنهايت( 180 درجه سانتيگراد) گرم کنيد.

پودرقند، زرده تخم‌مرغ و وانيل را با هم مخلوط کرده و با همزن برقي بزنيد تا کاملاً سفيد و کشدار شود.


سپس آرد و گردوي خرد شده را اضافه نموده و مخلوط کنيد. (مايه شيريني بعد از اضافه نمودن گردو نبايد شل باشد و در صورت شل بودن، کمي گردوي خرد شده به آن اضافه نماييد).

سيني را چرب نموده و با قاشق مرباخوري مقداري از مايه را در سيني بريزيد و روي آن را کمي خلال پسته يا پودر پسته بريزيد.

سپس سيني را در طبقه ي وسط فر به مدت 15- 10 دقيقه قرار دهيد تا شيريني بپزد.

+ نوشته شده در  87/02/19ساعت 9:15 بعد از ظهر  توسط محمود  | 

طرز تهیه نان محلی اگردک

اگردک یک نوع از نان های محلی است که در نقاط مختلف و به شیوه های گوناگون تهیه می شود
به اختصار نان  و طرز تهیه آن را ذکر می نمائیم
مواد لازم جهت تهیه اگردک
 


شیر دو لیوان
آرد چهار لیوان
روغن مایع یک چارم لیوان
زرده تخم مرغ دو عدد
مایه خمیر  یک قاشق مرباخوری
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:


۱- ابتدا شیر ولرم ، زرده تخم مرغ و روغن مایع را با هم مخلوط می کنیم
۲- مواد خشک یعنی آرد ، شکر ، مایه خمیر نان فنتزی و بکینگ پودر را نیز با هم مخلوط می نمائیم
۳- اندک اندک مواد خشک خود را به مخلوط شیر افزوده و آنها را هم می زنیم ، مواد که کمی سفت شد با دست آنرا ورز داده و کم کم مواد خشک را به آن میافزائیم
۴- هنگامی که خمیر حاصل ، حالت چسبندگی اش کم شد به گونه ای که به دست نمی چسبید افزودن مواد خشک را قطع کرده و خمیر را استراحت می دهیم
۵- استراحت دادن : روی ظرف محتوی خمیر را با سلفون یا کیسه فریزر به خوبی میپوشانیم تا از خشک شدن روی خمیر جلوگیری شود و در دمای معمولی محیط ، به مدت حدودا دو ساعت قرار می دهیم تا خمیر عمل آید
۶- بعد از سپری شدن زمان لازم و برای اینکه بفهمیم خمیر خوب عمل آمده است ابتدا با انگشت به گوشه ای از خمیرمان فشاری وارد می کنیم.اگر خمیر به حالت اول خود بازگشت هنوز آماده نشده و باید مدتی دیگر تا عمل آمدن ، استراحت کند
اما اگر جای فشار انگشت ما به همان حالت فرورفته باقی بماند ، خمیر آماده شده و خوب به عمل آمده است
۷- خمیر را به اندازه های کوچک ـ حدودا اندازه پرتقال ـ جدا میکنیم و بر روی سطح صاف ـ مثلا یک سینی ـ کمی آرد میریزیم تا خمیر به آن نچسبد و با وردنه ـ و یا هر وسیله ای مشابه ـ خمیر را پهن نموده و به ضخامت نیم تا یک سانتیمتر در می آوریم
۸- خمیر پهن شده را به قطعات کوچک و در ابعاد و اشکال دلخواه برش می دهیم
۹- از روغن جامد یا روغن مایع مخصوص سرخ کردن استفاده میکنیم وتابه را به گونه ای از روغن پر میکنیم که خمیر نیم سانتی ما کاملا در زیر روغن قرار داشته باشد
روغن را کاملا داغ نموده و حرارت زیر تابه را ملایم میکنیم
این عمل به خاطر آن است که حرارت زیاد روغن در یک زمان به همه جای نان ما رسیده و آن را به خوبی بپزد
۱۰- آرد اضافی سطح خمیر را میتکانیم و خمیر را درون روغن قرار میدهیم
۱۱- هنگامی که سطح زیر اگردک پخته شود آنرا برمیگردانیم تا روی دیگرش هم پخته شود
۱۲- اکنون نان محلی ما آماده است

+ نوشته شده در  87/02/09ساعت 10:13 بعد از ظهر  توسط محمود  | 

طرزتهیه باسلق

                                                               
 طرزتهیه باسلق


مواد لازم




پودر نارگیل 150 گرم
مغز گردو 100 گرم
روغن مایع یک قاشق چایخوری
آب سرد دو لیوان
گلاب نصف لیوان
شکر 200 گرم
نشاسته 100 گرم



طرز تهیه :

در یک ظرف تفلون نشاسته را با آب سرد حل کرده و سپس روی حرارت ملایم گذاشته تا کاملا حل شود باید خیلی مراقب بود تا گلوله نشود .

وقتی مایع حل و نرم شد شکر و گلاب و روغن را اضافه کرده و مرتب هم زده تا مایع به قدری غلیظ شود که بصورت یک خمیر در وسط ظرف بماند .

سپس از روی حرارت برداشته و مغز گردو را با آن مخلوط کرده و می گذاریم تا خنک شود.

وقتی خنک شد آن را به مدت 1 ساعت در یخچال می گذاریم تا کاملا صفت شود بعداندکی دست خود را چرب کرده و مایع خمیر شکل خود کمی ورز می دهیم و بعد بصورت لوله های به قطر 3 سانت درآورده و در پودر نارگیل می غلطانیم وبامغز گردو تزئین میکنیم.

+ نوشته شده در  87/01/24ساعت 9:32 بعد از ظهر  توسط محمود  | 

طرزتهیه بستنی

                                               طرزتهیه بستنی

 

مواد لازم  

شير

1 كيلو

شكر

250گرم

ثعلب

30گرم

گلاب

نصف استكان

زعفران سائيده

يك سوم قاشق چايخوري

خامه

100گرم

طرز تهيه:
شير را مي جوشانيم و بعد حرارت آن را ملايم كرده و زعفران حل شده در گلاب را اضافه مي كنيم و شكر و ثعلب مخلوط شده را هم كم كم به آن اضافه كرده، با چنگال مرتب به هم مي زنيم تا شكر و ثعلب در شير حل شود. پس از خنك شدن مايع بستني، آن را در ظرف فلزي ( استيل) مي ريزيم و در ظرف پر از يخ نرم شده قرار مي دهيم و با همزن مرتب به هم مي زنيم تا بستني خودش را گرفته وسفت و كشدار شود. ظرف را در فريزر قرار مي دهيم و بعد از نيم ساعت آن را در مي آوريم و مجدداً با همزن خوب مي زنيم تا بستني آماده شود. موقع سرو مي توانيم آن را در ظرف بستني خوري بريزيم و با يك قاشق سوپخوري شربت آلبالو آن را تزئين كنيم و يا به طريق زير به آن خامه تكه تكه شده اضافه كنيم.


خامه را با كاردك فلزي يا پلاستيكي به كف سيني به قطر 2 ميلي
متر بكشيد و آن را در فريزر و يا يخدان قرار دهيد.پس از سفت شدن آن را با كاردك از سيني جدا كرده و به بستني اضافه كنيد . موقع سرو از پودر پسته هم مي توانيم استفاده كنيم.

+ نوشته شده در  87/01/10ساعت 4:57 بعد از ظهر  توسط محمود  | 

طرزتهیه شيريني زبان

 

                                      طرزتهیه  شيريني زبان 

موادلازم

 

آرد كاملا سفيد

300گرم

كره

150گرم

 تخم مرغ

1عدد

روغن مايع

 يك قاشق سوپخوري

جوهرليمو

 يك دوم قاشق چايخوري

وانيل

 

 يك دوم قاشق چايخوري

نمك

يك قاشق چايخوري

آب خنك

يك فنجان

 

طرزتهیه  :   در كاسه بزرگي آرد را بريزيد. وسط آن را گود كرده و در ظرف ديگري تخم مرغ، روغن مايع، جوهرليمو، آب و نمك را مخلوط كنيد و آن را به آرد اضافه كنيد تا خمير صاف يك دستي به عمل بيايد. خمير را يك ساعت بگذاريد، بماند تا جا بيفتد. روي سطح مسطحي آرد پاشيده، خمير را به قطر2 سانتي متر به شكل مربع پهن كرده و كره را در وسط خمير جاي دهيد و چهارگوش خمير را روي كره بكشيد و با وردنه آرام آرام روي خمير ضرباتي وارد كنيد تا كره نرم شود. سپس خمير را به ضخامت يك سانتي متر پهن كرده و آن را شش لا، تا بزنيد و در جاي خنك بگذاريد و پس از 20 دقيقه خمير را مجدداً پهن كرده و به قطر يك سانتي متري باز كنيد و اين بار برعكس دفعه گذشته، عرض خمير را طول خمير قرار دهيد و شش لا، تا بزنيد و در جاي خنكي بگذاريد و باز بعد از20 دقيقه عمل دفعه گذشته را تكرار كنيد و هر بار آرد اضافه روي خمير را با برس كنار زده و 6 بار خمير را باز و بسته كنيد و در دفعه آخر آن را به قطر يك سانتي متر پهن كنيد. شيريني هايي كه مي توانيد با اين خمير تهيه كنيد عبارتند از: ناپلئوني، پاپيوني، زبان

يادآوري: ما مي توانيم به جاي كره از روغن مخصوص قنادي ( روغن صاف) نيز استفاده نماييم. در ضمن تهيه اين خمير نياز به تجربه دارد.

خمير را به شكل مربع يا مستطيل به قطر 5/1 تا 1 سانتي متر باز كرده وکمی شربت باقلم موروی خمیربزنیدومقداری پودرشکرروی آن بریزیدو با قالب شيريني زبان، خمير را قالب مي زنيم و با نوك كارد تيزي وسط خمير را از طول برش 2 سانتي مي زنيم  و در سيني فرمي چينيم و آن را در وسط پنجره فر روي درجه 400 فارنهايت، مدت 20 دقيقه قرار مي دهيم تا شيريني ها پف كرده و بپزند.

يادآوري: 1- در صورتي كه جوهرليمو خمير بيش از حد معين شده مصرف شود، شيريني زبان كج خواهد شد.2- داغ بودن زيادي فر باعث سوخته شدن سطح شيريني ها خواهد شد و مغز آنها نپخته خواهند ماند.

 

Click for Full Size View

+ نوشته شده در  86/12/18ساعت 12:35 بعد از ظهر  توسط محمود  | 

طرزتهیه شیرینی برنجی مخصوص عید

                           طرزتهیه شیرینی برنجی  مخصوص عید

موادلازم

آرد برنج

500گرم

آرد سفید

500گرم

روغن صاف قنادی یا کره

300گرم

پودرشکر

250گرم

گلاب یا شیر

300گرم

تخم مرغ

3عدد

پودرهل

1قاشق چایخوری

 

طرزتهیه:

آردسفیدو آرد برنج و روغن صاف راداخل همزن میزنیم تاخوب مخلوط وسفید خمیر نرمی بدست آید.مرحله بعد دریک ظرف دیگری پودرشکر. گلاب یا شیر. تخم مرغ پودرهل راخوب باهم مخلوط می کنیم وخمیر راداخل آن اضافه کرده وباهم مخلوط میکنیم توجه داشته باشید زیاد نباید خمیر را هم بزنیم . خمیر را داخل قیف ریخته وبا فاصله از هم داخل دیس میزنیم وروی آن را با زیر لیوان تزئین کرده ومقداری سیاه دانه یا خلال پسته روی آن میریزیم وبا درجه 250ف داخل فر قرار میدهیم  20دقیقه حدودا زمان برای پخت لازم است.

Click for Full Size View

 

+ نوشته شده در  86/12/13ساعت 1:30 بعد از ظهر  توسط محمود  | 

طرزتهیه شیرینی پفکی

                                                شیرینی پفکی

موادلازم

سفیده تخم مرغ

200گرم

پودرشکر

300گرم

آبلیمو

1قاشق چایخوری

وانیل

نصف قاشق چایخوری

پودرپسته

مقداری

 

 

طرزتهیه:

              سفیده تخم مرغ وپودرشکر راداخل همزن ریخته وباسرعت بالا میزنیم تاخوب سفت وبرفی شود آبلیمو رااضافه میکنیم ووانیل را ریخته و هم میزنیم تاموقعی که تقریبا به حالت خامه کیک درآید داخل قیف ریخته و روی کاغذی که  کف دیس انداخته ایم بافاصله ازهم  میزنیم  وروی آنرا باپودر پسته تزئین میکنیم وداخل فر بادرجه 150 ف قرار میدهم  20دقیقه زمان برای پخت لازم است برای اطمینان از پخت شیرینی کافیه یکی از آنها را باانگشت تکان دهید اگر از روی کاغذ جداشد شیرینی آماده است.

 Click for Full Size View

+ نوشته شده در  86/12/06ساعت 6:42 بعد از ظهر  توسط محمود  | 

طرزتهیه شیرینی رولت

                            

مواد لازم

 

تخم مرغ

20عدد

شکر

350گرم

آرد قنادی

500گرم

وانیل

به مقدار لازم

 

طرز تهیه

 

 

ابتد سفیده وزرده تخم مرغ را از هم جدا میکنیم سفیده تخم مرغ راباهمزن بادور تند میزنیم تا کا ملا سفید سفت به حالت برف درآید . شکر بعد وانیل زرده تخم مرغ  را اضافه 

کرده تا جای مخلوط میکنیم که خمیر یک دست شود درآخر به آرامی  آرد راداخل خمیر الک میکنیم وهمزمان

مخلوط میکنیم توجه داشته باشید آرد رانباید زیاد هم بزنیم. داخل دیس راچرب میکنیم کف دیس کاغذ میاندازیم

وخمیر راروی کاغذ ریخته وبصورت خیلی نازک روی کاغذ بادست میکشیم وداخل فربادرجه آخر 400 قرار

میدهیم بعداز پختن آنرا بیرون آورده وکاغذ راجدامیکنیم وروی نون خامه میکشیم وبصورت لوله ای پیچیده وداخل فریزر قرار میدهیم بعداز چند ساعت از یخچال بیرون آورده وبه هر اندازه که خواستیم برش میدهیم.

Click for Full Size View

 

+ نوشته شده در  86/11/26ساعت 5:44 بعد از ظهر  توسط محمود  | 

طرزتهیه شیرینی تر

           موادلازم                

نون اسفنجی

1 عدد

خامه

مقداری

شربت

200گرم

شکلات آبکرده. ژله رنگی.میوه

مقداری

طرزتهیه:

 

 

ابتدا نون اسفنجی که به شکل مستطیل یاچهارگوش باشد را به دولایه تقسیم میکنیم روی لایه اولی کمی شربت باقلم مو میکشیم ومقداری خامه به آن اضافه کرده وباکاردک روی نون به صورت یکنواخت میکشیم

کمی مغز گردو بعداز خرد کردن داخل آن اضافه کنید بعد لایه دوم راروی آن گذاشته وکمی شربت روی لایه دوم نیز بزنید وباز مقداری خامه روی آن بکشید .

درمرحله بعد باکاردک نون را به هراندازه ای که خواستید برش دهید وداخل دیس یا هرظرفی که میخواهید بچینید داخل قیف خامه ریخته وروی شیرینی تر خامه بزنید روی آن رابامیوه یا شکلات وژله رنگی تزئین کنید.

Click for Full Size View

+ نوشته شده در  86/11/25ساعت 6:47 بعد از ظهر  توسط محمود  | 

كرم دانماركي

 

طرز تهيه كرم دانماركي

مواد لازم:

 1-گلاب 500 گرم

 2-شكر200گرم

 3-ارد80گرم

4. وانيل نصف قاشق چاي خوري

طرز تهيه:اول گلاب را روي اجاق گاز با حرارت ملايم گذاشته تا به درجه جوش برسدوسپس مخلوط ارد وشكر و وانيل رابه گلاب در حال جوش روي اجاق گاز افزوده و با مفتول دستي هم زده تا كرم آماده شود

درضمن به جای گلاب از شیر نیز میتوانید استفاده کنید

+ نوشته شده در  86/11/19ساعت 7:44 بعد از ظهر  توسط محمود  | 

مطلبی درباره شکلات


شکلات، ماده ایست که در تهیه ی انواع شیرینی جات در سراسر دنیا به کار می رود. این ماده را از دانه های درخت گرمسیری کاکائو به دست می آورند. اغلب واژه کاکائو و شکلات را به جای هم به کار می برند. اما باید بدانیم که کاکائو ماده ای تلخ مزه است که اصلاً به تنهایی استفاده نمی شود. در صنعت تهیه ی شکلات، این ماده را این گونه تعریف می کنند: دانه ی کاکائو از یک بخش جامد تشکیل شده است. این دانه همچنین شامل چربی می باشد که مخلوط این بخش جامد با چربی کاکائو، شکلات را ایجاد می نماید.

معمولاً شکلات را با استفاده از شکر شیرین می کنند و از آن شکلات تخته ای و یا حتی نوشیدنی هایی همچون شکلات داغ تهیه می کنند.

در تهیه شکلات از انواع کاکائو استفاده می شود. دانه های کاکائو از نظر تلخی و عطر و طعم با هم تفاوت دارند. بهترین شکلات ها را از گران ترین کاکائو که از دانه های درخت کریئولو به دست می آید، درست می کنند که البته تنها 10 درصد از شکلات ها را با استفاده از آن تهیه می شود. این کاکائوی گران قیمت، عطر و بوی بسیار خوبی دارد؛ در عین حال که تلخی آن هم نسبت به سایر انواع کاکائو خیلی کمتر است.


انواع مختلف شکلات
شکلات، ماده غذایی مشهوری در سراسر دنیاست که انواع و اشکال بسیار متنوعی دارد. معمولاً با تغییر در میزان مواد تشکیل دهنده ی شکلات ها، انواع متفاوتی از آن را ایجاد می نمایند.


شکلات تیره: شکلاتی که بدون شیر تهیه می شود. گاهی به آن، شکلات ساده هم می گویند. معمولاً در تهیه آن، 35 درصد کاکائو به کار می رود.
شکلات شیری: در تهیه آن، شیر هم به کار رفته است. در درست کردن آن ، 25 درصد کاکائو استفاده شده است.
شکلات کم شیرین: نوعی شکلات است که برای تهیه غذاها به کار می رود. مقدار شکر آن هم کم می باشد.
شکلات سفید: شکلاتی است که در تهیه آن، تنها از چربی دانه کاکائو، نه خود آن، استفاده می شود.

معمولاً اسانس نعنا، پرتقال، موز، توت فرنگی و... را برای طعم دادن به شکلات اضافه می کنند.

در شکلات های تخته ای از مغز میوه جات مثل، گردو، فندق، بادام زمینی و... استفاده می شود. گاهی عسل، کارامل، مربا، کشمش یا مویز هم در تهیه شکلات به کار می رود. شکلات یکی از معروف ترین اسنک ها در همه جای دنیاست.


تعریف حقوقی شکلات
شکلات به هر فراورده ای اطلاق می شود که از دانه کاکائو و یا از چربی آن حاصل شود. از آنجا که این ماده در تهیه بسیاری از فراورده ها به کار می رود، هر گونه تغییر در تولید آن تأثیر عمیقی بر صنعت می گذارد. اضافه نمودن مواد مختلف به آن، کاملاً بستگی به سلیقه مصرف کنندگان دارد.

امروزه بحث بر سر این موضوع است که آیا می توان مقدار کاکائوی استفاده شده در شکلات را کاهش داد؟ یا این که چربی موجود در دانه کاکائو را با مواد دیگری جایگزین نمود؟ اینها همگی می توانند هزینه های تولید کاکائو را کاهش دهند.


تاریخچه شکلات
در قدیم، شکلات را با الهه حاصلخیزی مرتبط می دانستند. شکلات در قسمت آمریکای مرکزی، نوعی کالای لوکس محسوب می شد و از دانه های کاکائوهم به عنوان پول استفاده می کردند. درتهیه نوشیدنی های شکلاتی، دانه های کاکائو را با شیره انگور یا عسل مخلوط می کردند. نوشیدنی های تهیه شده با کاکائو را گرم، سرد یا ولرم می خوردند و برخی به آنها، پودر وانیل یا حتی فلفل شیرین و تند اضافه می نمودند.

اولین بار، کریستوفر کلمبوس کاکائو را برای نشان دادن به پادشاه و ملکه اسپانیا از آمریکا به اروپا آورد؛ و خیلی زود، این ماده جزو مواد غذایی قاره اروپا گردید. آن زمان از شکلات تنها در انواع نوشیدنی ها استفاده می شد که البته مقداری شکر به نوشیدنی اضافه می کردند تا تلخی آن گرفته شود. تا قرن 17، شکلات در اروپا، ماده غذایی گران قیمتی محسوب می شد که تنها ثروتمندان سلطنتی از آن استفاده می کردند.

در سال 1828م، هلندی ها روشی اختراع کردند که طی آن، چربی دانه های کاکائو را می گرفتند و از آن، کره کاکائو تهیه می کردند. از باقی مانده دانه کاکائو هم پودر کاکائو تهیه نمودند. همچنین طی روشی دیگر، شکلات را قلیایی نموده و به این ترتیب، مزه تلخ آن را از بین می بردند. از آن زمان بود که شکلات ها به شکل امروزی تهیه شد. گفته شده که جوزف فرای، اولین کسی بود که در سال 1847م، شکلات های امروزی را عرضه نمود که به راحتی قابل خوردن باشند.

در سال 1867، فردی به نام دانیل پیتر، شمع ساز سوئیسی که به تازگی وارد کارخانه شکلات سازی پدر زنش شده بود، اولین شکلات شیری را عرضه نمود.
در تهیه این نوع شکلات، او از شیر خشک استفاده می نمود. همسایه اش هنری نستله«Henry Nestle» که کارخانه تولید غذای کودک داشت (هم اکنون هم در سراسر دنیا از محصولات مختلف شرکت نستله استفاده می شود) به او برای تهیه شیر خشک کمک کرد. خشک کردن شیر روشی برای نگهداری دراز مدت از شیر است که از فاسد شدن سریع آن جلوگیری می کند.


شکلات محرک است
از آن جا که شکلات حاوی کافئین و تریپتوفان است، محرک اعصاب می باشد. در اسب ها، مصرف مقدار کمی از آن، محرک قوی محسوب می شود و به همین دلیل، استفاده از شکلات برای اسب ها در مسابقات اسب سواری ممنوع می باشد.


شکلات برای سگ ها، سمی است
مصرف شکلات برای سگ ها و دیگر حیوانات کوچک جثه و همچنین برای اسب ها مضر است و همچون سم در بدن آنها عمل می کند. این بدان دلیل است که شکلات، حاوی موادی است که بدن این جانوران قادر به هضم آنها نمی باشد. اگر به این دسته از حیوانات شکلات دهیم، ممکن است دچار حالت غش، حملات قلبی، خونریزی داخلی و در نهایت مرگ شوند.


چرا شکلات خوشمزه است؟
یکی از دلایل لذیذ بودن شکلات این است که دمای ذوب آن با درجه حرارت بدن انسان یکی است و همین مسئله باعث می شود که شکلات، داخل دهان آب شود. همچنین با مصرف شکلات، هورمون آندورفین در خون ترشح می شود. این هورمون سبب آرامش و حالت خواب آلودگی می گردد.

+ نوشته شده در  86/11/13ساعت 4:19 بعد از ظهر  توسط محمود  | 

یک مطلب درباره پخت شیرینی

یک مطلب درباره پخت شیرینی

هر كسي كه حداقل يك بار شيريني تهيه كرده باشد به خوبي به اهميت پختن آن پي برده و متوجه شده است كه اگر خمير شيريني به بهترين نحو ممكن تهيه شود ولي خوب نپزد، زحمت بيهوده اي كشيده شده ، بنابراين لازم است كه در مورد پخت شيريني و نحوه كاركردن با فرهاي خانگي نكات زير را بدانيد:

معمولاً كيك و شيريني هايي كه داراي حجم زيادتري هستند با حرارت متوسط و مدت زمان زياد، پخته مي شوند.

كيك و شيريني هايي كه ريز و كوچك هستند(به جز شيريني هايي كه سفيده يا زرده زياد در آنها به كار رفته) حرارت زياد و وقت كمتري براي پخت نياز دارند.

اگر حرارت فر براي پخت شيريني زياد باشد باعث مي شود كه روي آن پخته و وسط خمير خام بماند، زماني كه اين حالت پيش آمد بهتر است يك تكه كاغذ فويل را چند لايه كرده روي شيريني بياندازيد به نحوي كه به شيريني آسيب نرساند و دوباره آن را درفرقرار دهيد، در اين حالت وسط خمير نيز پخته خواهد پخت.

درجه حرارت فردرفرهاي مختلف بر اساس سانتي گراد و فارنهايت است كه با در دست داشتن جدول زير مي توان هر كيك يا شيريني را در هر فري به راحتي پخت.

درجه سانتي گراد
درجه فارنهايت

120
250

150
300

160
325

180
350

190
375

200
400

230
450



توجه:

با وجود داشتن اين جدول، حتماً به دستورالعمل فر نيز توجه كنيد.

فرهايي كه حداكثر حرارت آنها 500 يا 550 باشد بر اساس فارنهايت تنظيم شده اند.

فرهايي كه حداكثر حرارت آنها 250 تا 300 درجه است بر اساس سانتي گراد تنظمي شده اند.

تبديل درجه هاي سانتي گراد به فارنهايت يا برعكس داراي فرمول است ولي مي توان به صورت تقريبي درجه فارنهايت را نصف كرد و درجه سانتي گراد را به دست آورد مثلاً اگر حرارت روي 400 درجه فارنهايت باشد بايد فرهاي سانتي گرادي را روي درجه 200 تنظيم كرد.

براي طبخ انواع شيريني يا غذا بايد فر را حداقل 30-15 دقيقه قبل از پخت گرم كرد.

Click for Full Size View

 


+ نوشته شده در  86/11/11ساعت 5:13 بعد از ظهر  توسط محمود  | 

طرز تهیه شیرینی بهشتی

                                          طرز تهیه شیرینی بهشتی

شیرینی بهشتی یکی از شیرینیهای خوشمزه وباماندگاری خوب و طرز تهیه آسان می باشد که قصد دارم برای شما آموزش دهم.

 

 

مواد لازم

 

پودر شکر

200گرم

روغن قنادی

200گرم

آرد سفید

400گرم

روغن مایه

50گرم

وانیل.پودر هل.پودر کاکائو.

مقداری

 

 

 

طرز تهیه:

 

          پودر شکروروغن را باهمزن میزنیم تاکاملا سفید شود وانیل پودر هل  رااضافه می کنیم مرحله بعد آرد اضافه میکنیم خوب که مخلوط شد روغن مایه را میریزیم خمیر باید تااندازه ای نرم شود که بتوانیم آن راباقیف بزنیم اگر سفت بود کمی روغن مایه نیز اضافه میکنیم  رنگ شیرینی بهشتی هم بستگی به سلیقه خودمان دارد که از پودر کاکائو وزعفران می توانیم استفاده کنیم خمر که آماده شد داخل قیف ریخته وبا کمی فاصله از هم داخل دیس زده وروی آن را با کنجد خلال پسته یا سیاهدانه تزئین مکنیم وداخل فر بادرجه 200قرار میدهیم زمان پخت حدود 15دقیقه میباشد

 Click for Full Size View

+ نوشته شده در  86/11/08ساعت 4:52 بعد از ظهر  توسط محمود  | 

طرزتهیه کرم شکلات

                             

موادلازم                             طرزتهیه کرم شکلات

 

خامه

150گرم

شکلات تخته ای

150گرم

 

 

طرزتهیه:

          

    شکلات را رنده کنید .

خامه راروی حرارت ملایم قرار دهید تا جوش بیاید.

خامه رااز روی حرارت برداشته وشکلات رنده شده را به آن اضافه کنید.

حالا باقاشق چوبی مرتب هم بزنید تا کرم سفت شود .

 

+ نوشته شده در  86/11/07ساعت 6:0 بعد از ظهر  توسط محمود  | 

طرز تهیه نان برنجی کرمانشاهی

                             طرز تهیه نان برنجی کرمانشاهی

 

 

مواد لازم 

 

 

آرد برنج

500گرم

شکر

200گرم

تخم مرغ 

1عدد

کره یا روغن کرمانشاهی

200گرم

زعفران آب شده

1قاشق چایخوری

وانیل . گلاب . پودرهل

مقداری

سیاه دانه

مقداری جهت تزئین

 

طرز تهیه

ابتدا آرد برنج را الک می کنیم.

آرد را با روغن مخلوط کرده و کمی آن را ورز می دهیم تا روغن در آرد حل شود.

شکر را در نصف لیوان آب حل کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا بصورت شربت درآید.

بعد از سرد شدن شربت، آن را به آرد اضافه می کنیم.

تخم مرغ را به همراه زعفران و گلاب به مخلوط آرد اضافه می کنیم و خمیر را ورز می دهیم.

خمیر را مدت 5 ساعت در جای مناسبی با دمای معتدل قرار می دهیم و روی آن با پارچه ی تمیزی می پوشانیم. خمیر را نباید در یخچال بگذاریم، ولی در گرما هم نباشد.

بعد از 5 ساعت آن را مجددا کمی ورز می دهیم و از خمیر، تکه هایی به صورت گردو درست می کنیم و در کف دستمان کمی پهن می کنیم.

چند دانه خرفه (سیاه دانه) روی شیرینی ها می ریزیم و در سینی فر می چینیم.

سینی حاوی شیرینی ها را در طبقه ی وسط فری که از قبل روشن کرده ایم و دمای آن 170 درجه است، برای 20 دقیقه تا نیم ساعت قرار می دهیم

 

 

+ نوشته شده در  86/11/02ساعت 5:49 بعد از ظهر  توسط محمود  | 

طرزتهیه شیرینی آلمانی { مشهدی} روغن و پودر شکر را در میکسر بزنید تا خوب نرم شود

طرزتهیه شیرینی آلمانی { مشهدی}

مواد لازم

پودر شکر ۱۰۰گرم
روغن جامد ۳۰۰ گرم
شربت ۶۰گرم
شیر تازه ۶۰ گرم
وانیل مقداری
تخم مرغ یک عدد
آرد قنادی ۶۰۰گرم

طرزتهیه

روغن و پودر شکر را در میکسر بزنید تا خوب نرم شود بعد شربت را اضافه کرده به ترتیب تخم مرغ شیر وانیل وارد را اضافه نمایید(خمیر نباید زیاد مخلوط شود)حال خمیر را در یخچال گذاشته پس از انکه خنک شدبا وردنه روی میز به ضخامت۲ سانت  پهن کرده و قالب بزنیدودر سینی بچینید.

حرارت لازم برای پخت این شیرینی ۳۳۰درجه میباشد.این شیرینی در عرض چند دقیقه پخته میشود.

بعد از اینکه شیرینی ها را از فر خارج کردید اجازه دهید خنک شوند.سپس بین دو بیسکویت را مربا بزنیدو و با هم جفت کنید.

افزودن مقداری زعفران به خمیر زنگ شیرینی را طلایی ویا مقداری پودر کاکایو رنگ شیرینی را قهوه ای میکند.

روکاری با پسته و شکلات

+ نوشته شده در  86/10/28ساعت 3:55 بعد از ظهر  توسط محمود  | 

طرز تهیه نان خرمای

طرز تهیه نان خرما

مواد لازم :

 آرد سفيد  نيم كيلو
 كره ي گياهي  250 گرم
 ماست  250 گرم
 نمك  يك قاشق چاي خوري
 بيكينگ پودر  يك قاشق مرباخوري
 خرماي بدون هسته  نيم كيلو
 پودر مغز گردو، بادام، پسته و كنجد  از هر كدام دو قاشق غذاخوري
 دارچين  يك قاشق چاي خوري
 زعفران آب شده  يك قاشق مرباخوري
طرز تهيه :

- خرماهاي بدون هسته را چرخ يا له کنيد.

- کره را کمي روي حرارت آب کنيد.

- ماست را با بيكينگ پودر و زعفران و کره ي آب شده مخلوط كنيد.

- آرد را پس از الك كردن کم کم به همراه وانيل به مخلوط بالا اضافه کنيد و هم بزنيد.

- خمير را خوب ورز دهيد.

- خمير را در يك ظرف كه درب آن را پوشانيده ايد، خارج از يخچال(جايي که نه زياد سرد و نه زياد گرم باشد) به مدت 2-5/1 ساعت قرار دهيد.

- بعد از خمير به اندازه يك گردو برداريد و داخل آن را با خرماي له شده و پودر مغز بادام و گردو و پسته پُر کنيد.

- شيريني ها را مي توانيد به هر شكل كه دوست داريد، درست كنيد.

- شيريني ها را در سيني فر چيده و به مدت 25-20 دقيقه، در درجه حرارت 340 درجه فارنهايت يا 170 درجه سانتيگراد در طبقه ي وسط فر قرار دهيد.

- در صورت تمايل مي توانيد مقداري كنجد روي شيريني ها بپاشيد. در ضمن مي توانيد پودر مغز گردو و بادام و پسته را با خرما و دارچين مخلوط كنيد و در وسط نان خرمايي قرار دهيد و روي آنها را كنجد بپاشيد.

+ نوشته شده در  86/10/27ساعت 6:10 بعد از ظهر  توسط محمود  | 

طرزتهیه کرم نسکافه

                                  طرزتهیه کرم نسکافه

                 

موادلازم

خامه

300گرم

مخلوط پودرشکرنشاسته

1قاشق غذاخوری

نسکافه

2قاشق چایخوری

آب گرم

1قاشق چایخوری

 

 

 

طرزتهیه

 

 

نسکافه را درآب حل کنید.

خامه را داخل فریزر بگذارید تاسفت شود بعد نسکافه . مخلوط پودرشکرنشاسته. خامه. راباهمزن برقی  بادرجه تند بزنید تا کرم سفت شود.

+ نوشته شده در  86/10/25ساعت 3:10 بعد از ظهر  توسط محمود  | 

طرز تهیه کرم کارامل

                         طرز تهیه کرم کارامل

 

 

 موادلازم

 

کره

60گرم

شربت کارامل

2قاشق غذاخوری

مخلوط پودرشکرونشاسته

120گرم

 

10گرم  پودر نشاسته و90گرم پودرشکر رامخلوط میکنیم . مخلوط پودرشکرونشاسته بدست میاید

 

طرزتهیه

    

کره رادرظرف مناسب روی حرارت ملایم بگذارید بعد از آبشدن شربت کارامل به آن اضافه کرده مخلوط کنید وبگذارید 2دقیقه بجوشد کرم را از روی حرارت برداشته مخلوط پودرشکرونشاسته راداخل آن الک کنید وباهمزن خوب بزنید تا کرم نرمی  بدست آید اگر سفت بود کره آب کرده شل بود مخلوط پودرشکرونشاسته

به آن اضافه کنید.

+ نوشته شده در  86/10/24ساعت 2:57 بعد از ظهر  توسط محمود  | 

بزرگترین کیک دنیا

 
images/20040403/candy.jpg
 
فيليپيني ها با ساخت كيك 24572 پوندي (كمتر از 12 هزار كيلو) نام خود را در كتاب ركوردداران به ثبت رساندند.
شهر لاترينيداد كه خود را پايتخت توت فرنگي جهان مي خواند با كمك شيريني پزان برجسته خود توانست بزرگترين كيك توت فرنگي جهان را بسازد.
هر برش آن 18 سانت شد و 55 هزار نفر توانستند از آن ميل كنند.
كيك پزان فيليپين توانستند اين كيك فوق العاده را با 6614 پوند توت فرنگي و 1488 پوند توت فرنگي متراكم و 1550 جعبه عصاره توت فرنگي را در كنار 2546 پوند آرد و 44 پوند پودر خمير مايه و 1670 قالب كره و 9 هزار تخم مرغ و 87 گالن شير و 66 گالن خامه بسازند
+ نوشته شده در  86/10/19ساعت 7:50 بعد از ظهر  توسط محمود  | 

طرز تهیه نان شیر مال

                               طرز تهیه نان شیر مال

مواد لازم

 

آرد قنادی

1کیلو

شیر

500گرم

مایه خمیر

1قاشق غذا خوری

تخم مرغ

5عدد

شکر

200گرم

روغن مایه

300گرم

زعفران آبکرده

1قاشق غذا خوری

وانیل

1قاشق چایخوری

کنجد.مغز گردو

مقداری برای تزئین

 

 

طرز تهیه

 

ابتدا یک استکان از شیر را داخل کا سه  ریخته وروی گاز ولرم میکنیم مایه خمیر رابه آن اضافه کرده وداخل شیر حل میکنیم بعد کمی آرد اضافه کرده ومخلوط میکنیم مایه رادرجای گرم میگذاریم تا خوب ور

 بیاید مرحله بعد . شیر. تخم مرغ. شکر. روغن مایه. زعفران آبکرده. وانیل راداخل ظرف ریخته خوب مخلوط  میکنیم آردومایه خمیر رابه داخل آن اضافه کرده وخوب بادست ورز میدهیم تابه حالت خمیر نان درآید اگر خمیر شل بود آرد واگر سفت بود شیر به آن اضافه میکنیم خمیر که آماده شد آن را به چند قسمت

تقسیم میکنیم وآنها را بادست به صورت گرد یا دراز شکل میدهیم وداخل دیس با فاصله زیاد از هم قرار میدهیم روی آن کمی زرده تخم مرغ بازعفران  مخلوط کرده وبا قلمو زده و مغز گردو یاکنجد روی خمیر میریزیم خمیر را در جای گرم قرار میدهیم تا خوب ور بیاید حدودا 2الی 3 ساعت زمان لازم است بعد از اینکه  خمیر آماده شد بادرجه 200 داخل فر میگذاریم بعد از اینکه زیر وروی نان کاملا طلای رنگ شد از داخل فر بیرون میاوریم بعد از خنک شدن استفاده میکنیم. http://sherini.blogfa.com/

 

+ نوشته شده در  86/10/17ساعت 7:31 بعد از ظهر  توسط محمود  | 

طرز تهیه شکلات

Click for Full Size View               Click for Full Size View

Click for Full Size View

                                             طرز تهیه شکلات

ابتدا شکلات تخته ای را باچاقو خرد کرده وداخل کاسه فلزی می ریزیم وروی حرارت غیر مستقیم مثل بخاری ویا داخل ظرف آب جوش قرار میدهیم وقتی که شکلات نرم شد با قاشق آن را بهم میزنیم  ومقداری

روغن مایه  اضافه میکنیم مقدار آن نیز 1کیلو شکلات  حدود 300گرم روغن مایه لازم است بعد از مخلوط کردن روغن خوب بهم میزنیم تا کاملا شکلات صاف شود بعد شکلات را داخل ظرف دیگری با الک ریز صاف میکنیم توجه داشته باشید به هیچ عنوان حتی یک قطره آب نباید به شکلات ما بخورد  برای استفاده روی کیک شکلات باید ولرم باشد بعد از صاف کردن خامه کیک شکلات را وسط کیک ریخته وبا چاقوی صافی آن رابه روی کیک پخش میکنیم این کار باید سریع انجام شود  برای تهیه شکلات حتما از فروشگاهای لوازم  قنادی استفاده کنید .

 

در جواب دوستان که پرسیدن داخل کیک اسفنجی  کاکائو باشد .بله خیلی ساده است  پودر کاکائو رابعد از الک کردن باآرد مخلوط کرده وبه خمیر اضافه میکنیم .

+ نوشته شده در  86/10/10ساعت 5:26 بعد از ظهر  توسط محمود  | 

طرز تهیه کیک اسفنجی

                                 طرز تهیه کیک اسفنجی

مواد لازم

 

تخم مرغ

30عدد

شکر

700گرم

آرد قنادی

900گرم

وانیل

1قاشق چایخوری

بکینگ پودر

2قاشق چایخوری

 

طرز تهیه

 

ابتدا زرده وسفیده تخم مرغ را جدا میکنیم سفیده را با همزن میزنیم { باسرعت بالا} تاخوب سفت وسفید شود .شکر راکم کم به آن اضافه میکنیم .زرده تخم مرغ را میریزیم . وقتی کاملا زرده وسفیده مخلوط شد

داخل ظرف دیگری میریزیم وانیل و بکینگ پودر را اضافه میکنیم  وآرد را کم کم به آن اضافه میکنیم توجه

داشته باشید آرد را نباید زیاد مخلوط کنیم  خمیر راداخل دیس یا قالب کیک تا نصفه میریزیم وداخل فر بادرجه 250میگذاریم حدود 15الی 20دقیقه زمان نیازاست برای اطمینان از پخت کافیست به آرامی روی کیک فشار دهید اگر به حالت اولیه برگشت کیک ما آماده است

+ نوشته شده در  86/10/02ساعت 5:5 بعد از ظهر  توسط محمود  | 

طرز تهیه سوهان عسلی

طرز تهیه سوهان عسلی      

موادلازم

 

 

شکر

200گرم

عسل

100گرم

روغن مایه

100گرم

آب

100گرم

کنجد

200گرم

زعفران آب کرده

1قاشق چایخوری

هل پودر شده

نصف قاشق

طرز تهیه

شكر و آب را مخلوط كرده، روي حرارت مي گذاريم تا جوش بیاید بعد عسل. روغن.رااضافه میکنیم بعد از 10الی 15دقیقه جوشیدن کنجد رامیریزیم  بعد از چند دقیقه جوشیدن حرارت راکم کرده زعفران وهل رااضافه میکنیم حالا سوهان رااز روی گاز برداشته وباقاشق به داخل یک سینی  میچکانیم  بعد از سفت شدن استفاده میکنیم

+ نوشته شده در  86/09/28ساعت 7:30 بعد از ظهر  توسط محمود  | 

طرز تهیه خامه

                                               طرز تهیه خامه

مواد لازم

خامه پاستریزه

100 گرم

پودر شکر

30 گرم

وانیل

یک چهارم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه

 

ابتدا خامه را داخل یک ظرف ریخته بعدا پودر شکر و وانیل را به آن اضافه میکنیم هم میزنیم کاملا مخلوت شود  خامه را داخل فریزر قرار میدهیم به طوری که کاملا یخ زده وسفت شده باشد.

بعدا در آورده هم میزنیم تا موقعی که خامه کاملا سفت وسفید شود.

 

 

+ نوشته شده در  86/09/23ساعت 7:59 بعد از ظهر  توسط محمود  | 

شیرینی کره ای

شیرینی کره ای

300 گرم

آرد كاملا سفيد

150 گرم

كره

 يك عدد

 تخم مرغ

 يك قاشق سوپخوري

روغن مايع

 يك دوم قاشق چايخوري

جوهرليمو

 يك دوم قاشق چايخوري

وانيل

يك قاشق چايخوري

نمك

يك فنجان

آب خنك

طرز تهيه

در كاسه بزرگي آرد را بريزيد. وسط آن را گود كرده و در ظرف ديگري تخم مرغ، روغن مايع، جوهرليمو، آب و نمك را مخلوط كنيد و آن

 را به آرد اضافه كنيد تا خمير صاف يك دستي به عمل بيايد. خمير را يك ساعت بگذاريد، بماند تا جا بيفتد. روي سطح مسطحي آرد

پاشيده، خمير را به قطر2 سانتي متر به شكل مربع پهن كرده و كره را در وسط خمير جاي دهيد و چهارگوش خمير را روي كره

بكشيد و با وردنه آرام آرام روي خمير ضرباتي وارد كنيد تا كره نرم شود. سپس خمير را به ضخامت يك سانتي متر پهن كرده و آن را

شش لا، تا بزنيد و در جاي خنك بگذاريد و پس از 20 دقيقه خمير را مجدداً پهن كرده و به قطر يك سانتي متري باز كنيد و اين بار

برعكس دفعه گذشته، عرض خمير را طول خمير قرار دهيد و شش لا، تا بزنيد و در جاي خنكي بگذاريد و باز بعد از20 دقيقه عمل

دفعه گذشته را تكرار كنيد و هر بار آرد اضافه روي خمير را با برس كنار زده و 6 بار خمير را باز و بسته كنيد و در دفعه آخر آن را به قطر

يك سانتي متر پهن كنيد

خمير را به شكل مربع يا مستطيل به قطر 5/1 تا 1 سانتي متر باز كرده و با قالب شيريني زبان، خمير را قالب مي زنيم و با

 نوك كارد تيزي وسط خمير را از طول برش 2 سانتي مي زنيم و سطح آنها را با شربت كارامل و تخم مرغ مخلوط شده ( شربت

كارامل: شكر را روي حرارت بخار آب ذوب كرده و تخم مرغ را به آن مي افزاييم )  تزئين مي كنيم و در سيني فرمي چينيم و آن را در

وسط پنجره فر روي درجه 400 فارنهايت، مدت 20 دقيقه قرار مي دهيم تا شيريني ها پف كرده و بپزند

 

 

یاد آوری :

1- در صورتي كه جوهرليمو خمير بيش از حد معين شده مصرف شود، شيريني زبان كج خواهد شد.

2- داغ بودن زيادي فر باعث سوخته شدن سطح شيريني ها خواهد شد و مغز آنها نپخته خواهند ماند

+ نوشته شده در  86/09/22ساعت 10:50 بعد از ظهر  توسط محمود  | 

شیرینی پای سیب

                           با عرض سلام مجدد

امروز قصد دارم برای شما طرز تهیه شیرینی پای سیب را آموزش بدهم

 

موادلازم

 

 

روغن قنادی

1کیلو

پودر شکر

700گرم

تخم مرغ

20 عدد

وانیل

نصف قاشق چایخوری

آرد سفید

1کیلو

سیب

2عدد

دارچین

100گرم

 

طرز تهیه

 

  ابتدا روغن و پودر شکر را خوب باهمزن میزنیم تا کاملا سفید شود بعد وانیل را اضافه میکنیم بعدا

تخم مرغ را کم کم اضافه میکنیم وبهم میزنیم تاخوب مخلوط شود آرد میریزیم  توجه داشته باشید آرد

تا حدی که فقط مخلوط شود بهم میزنیم نه بیشتر .

سیبها را پوست گرفته وبصورت حلقه حلقه در میاوریم وبه دارچین آغشته میکنیم.

قالب را با روغن چرب میکنیم کاغذ می اندازیم بعد نصف خمیر را داخل قالب میریزیم سیب را میچیینیم

بعد بقیه خمیر راروی سیب میریزیم

درجه فر باید 200باشد حدود 10دقیقه طول میکشد تا آماده شود

+ نوشته شده در  86/09/19ساعت 6:16 بعد از ظهر  توسط محمود  | 

شیرینی نخو دچی

                  خدمت دوستان عزیز سلام امروز میخوام شیرینی نخود چی {خونگی}را براتون آموزش بدهم

 

موادلازم

    

پودر شکر

200گرم

روغن قنادی

200گرم

زعفران آب کرده

1قاشق غذا خوری

وانیل

نصف قاشق چایخوری

آرد نخود

400گرم

خلال پسته

50گرم برای تزئین

 

طرز تهیه

 

ابتدا پودرشکر و روغن راداخل همزن میرزیم وخوب مخلوط میکنیم تا جای که رنگ آن سفیدشود بعد زعفران آب کرده و وانیل را اضافه میکنیم مرحله بعد آرد نخود میریزیم تاجای

خمیر را ورز میدیم خوب توی دست حالت بگیرد خمیر که آماده شد باورزنه خمیر را روی میز به صورت مسطتیل پهن میکنیم به قطر یک ونیم سا نتیمتر خلال پسته را به روی آن بصورت یک نواخت میریزیم بعد ورزنه را روی آن میکشیم تا پسته به خمیر بچسبد

با قالب خمیر را به سلیقه خود قالب زده وداخل دیس بافاصله از هم  میچینیم وبه داخل فر با درجه 180می گزاریم حدود 15دقیقه زمان می برد تا شیرینی ما آماده شود اگر میخواهید

مطمئن شوید شیرینی پخته کافیست انگشت خودرا روی یکی از انها گذاشته اگر بدست شما

بچسبد آماده است  بعد از   4  -  5 ساعت که کاملا خنک وسفت شد استفاده میکنیم.

 

+ نوشته شده در  86/09/19ساعت 6:15 بعد از ظهر  توسط محمود  | 

طرز تهیه ژله

                                            باسلام امروز قصد دارم برایتان طرز تهیه ژله راآموزش بدهم

 

 

مواد لازم

 

 

آب

1کیلو

شکر

500گرم

پودر ژلاتین

1قاشق غذا خوری

رنگ خوراکی طبیعی

به سلیقه خود به مقدار لازم

طعم دهنده از قبیل وانیل . اسانس .

به سلیقه خود به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه

 

ابتدا آب را داخل ظرف فلزی ریخته روی گاز میگذاریم پودر ژلاتین راباشکر خوب مخلوط میکنیم بعد از بجوش آمدن آب. شکر را به آن اضافه کرده وبه مدت 10 دقیقه میجوشانیم  حالا ژله راازروی گاز برداشته

رنگ وطعم دهنده  دلخواه را به سلیقه خود به مقدار لازم به آن اضافه میکنیم  بعد از خنک شدن به داخل ظرف  مخصوص ژله یاهر ظرف دیگری که میخواهیم ریخته وداخل یخچال میگذاریم که کاملا خود رابگیرد  ژله ما آماده استفاده

 

+ نوشته شده در  86/09/19ساعت 6:10 بعد از ظهر  توسط محمود  |