X
تبلیغات
آموزش شیرینی پزی محمود - طرز تهیه نان برنجی کرمانشاهی

آموزش شیرینی پزی محمود

آموزش رایگان شیرینی پزی . انواع عکس. مطالب آموزشی .و.....

طرز تهیه نان برنجی کرمانشاهی

                             طرز تهیه نان برنجی کرمانشاهی

 

 

مواد لازم 

 

 

آرد برنج

500گرم

شکر

200گرم

تخم مرغ 

1عدد

کره یا روغن کرمانشاهی

200گرم

زعفران آب شده

1قاشق چایخوری

وانیل . گلاب . پودرهل

مقداری

سیاه دانه

مقداری جهت تزئین

 

طرز تهیه

ابتدا آرد برنج را الک می کنیم.

آرد را با روغن مخلوط کرده و کمی آن را ورز می دهیم تا روغن در آرد حل شود.

شکر را در نصف لیوان آب حل کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا بصورت شربت درآید.

بعد از سرد شدن شربت، آن را به آرد اضافه می کنیم.

تخم مرغ را به همراه زعفران و گلاب به مخلوط آرد اضافه می کنیم و خمیر را ورز می دهیم.

خمیر را مدت 5 ساعت در جای مناسبی با دمای معتدل قرار می دهیم و روی آن با پارچه ی تمیزی می پوشانیم. خمیر را نباید در یخچال بگذاریم، ولی در گرما هم نباشد.

بعد از 5 ساعت آن را مجددا کمی ورز می دهیم و از خمیر، تکه هایی به صورت گردو درست می کنیم و در کف دستمان کمی پهن می کنیم.

چند دانه خرفه (سیاه دانه) روی شیرینی ها می ریزیم و در سینی فر می چینیم.

سینی حاوی شیرینی ها را در طبقه ی وسط فری که از قبل روشن کرده ایم و دمای آن 170 درجه است، برای 20 دقیقه تا نیم ساعت قرار می دهیم

 

 

+ نوشته شده در  86/11/02ساعت 5:49 بعد از ظهر  توسط محمود  |